Jäsenelle

Jäsenmaksu 20 euroa voi maksaa lounaskokouksessa tammikuussa tai pankkiin.Tilille FI35 5611 4720 0201 16, viite 1724. Eräpäivä 31.01.2020. Tämän jälkeen liittyvät maksavat jäsenmaksun heti. Jäsenmaksuun sisältyy kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä Patina - lehti.
Huolehdithan,että yhteystietosi ovat ajan tasalla. Ilmoita sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi jäsenrekisterin hoitajalle.
Yhdistyksen hallituksen päätöksen mukaan ei teatteri - eikä muidenkaan matkojen tai tapahtumien osallistumismaksuja palauteta, jos peruutus tehdään eräpäivän tai sitovan ilmoittautumisen jälkeen. Näissä tapauksissa jäsenen tulee itse hankkia sijainen tai maksaa matka.

Tarkista omat jäsentietosi alla olevan painikkeen kautta. Mikäli sinulla ei ole vielä salasanaa Kiltaan, voit sen tilata lomakkeen kohdasta Pyydä salasanaa / Olen unohtanut salasanani