Tietoja meistä

Lounastapaamiset mielenkiintoisten esitelmien ja mukavassa lounasseurassa kerran kuukaudessa Sovituksenkirkon Martta-salissa muodostavat toimintamme rungon. Mukaan ovat tervetulleet myös ei-jäsenet tutustumaan meihin.

Teemme runsaasti retkiä ja matkoja kotimassa ja käymme myös ulkomailla. Teattereissa ja konserteissa vierailemme vuosittain.

Liikuntakerhomme kokoontuu joka toinen viikko ja digi-kerho kerran kuukaudessa.

Musiikkipiirit Onnenkodossa jo viidettä vuotta ovat yksi yhdistyksemme vapaaehtoistoiminnan muoto.

Osallistumme ikäihmisten edunvalvontaan Hollolan vanhus- ja vammaisneuvostossa.

Tarkemmat tiedot löydät tapahtumat sivulta, jonne kaikki tiedot tulevat sitä mukaan, kun tarkemmat retki- ja matkatiedot varmistuvat. Tapahtumista kerrotaan myös lounastapaamisissa.

Jäsenmaksumme on 20 euroa ja siihen sisältyy myös kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä Kansallisen senioriliiton julkaisema Patina-lehti, joka kertoo esimerkiksi yhdistyksen historiasta, merkittävimmistä saavutuksista, ajankohtaisista teemoista ja tulevaisuuden suunnitelmista.